Jeugdvereniging Rondom het Woord (+12)

En Zijn barmhartigheid is van geslacht tot geslacht over degenen die Hem vrezen.

Lukas 1 vers 50

 

Rondom het WoordWij zijn een jeugdvereniging voor alle jongeren van 12 - 14 jaar. In principe zijn alle jongeren uit de eerste twee klassen van het voorgezet onderwijs welkom. Op onze vereniging zitten gemiddeld zo’n 40 jongeren.

Om de twee weken komen we op vrijdagavond bij elkaar. Samen met leeftijdgenoten denken we na over een Bijbels onderwerp. De Bijbel centraal en wij “Rondom het Woord” is de meerwaarde van onze vereniging. Samen met de leidinggevenden hebben we bezinnende, gezellige avonden.

Elke verenigingsavond gaat het Woord open. Daarnaast bespreken we onderwerpen die betrekking hebben op de Bijbel. Het eerste deel van de avond houdt iemand van de leiding een onderwerp. Elk seizoen kiest de leiding een jaarthema.

Naast Bijbelse thema’s bespreken we ook onderwerpen en vragen die jongeren bezighouden. We leven in een wereld waarin veel vragen leven. Samen zoeken we dan met elkaar naar Bijbelse antwoorden op al deze vragen.

In de pauze hebben we het gezellig met elkaar. Dan zorgt de leiding voor drinken met iets erbij.

In het tweede deel van de avond doen we iets actiefs met elkaar. Dit kan zijn een spel, een fotoquiz, enz. Met regelmaat steken we ook onze handen uit de mouwen. Meestal gaan we in twee groepen iets maken en nemen het mee naar huis.

Een enkele keer in jaar gaan we met elkaar op pad in de regio of hebben we een spelavond. Lekker actief met elkaar bezig zijn en het onderlinge contact versterken.

Aan het einde van het seizoen bezoeken we met de hele jeugdvereniging de jaarlijkse Jeugdbonddag. Hier gaan we met een bus naar toe. ’s Middags hebben we met elkaar een leuke middag.

Graag nodigen we jongeren van 12 - 14 jaar uit om onze vereniging te bezoeken. Je bent hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u, kun jij contact opnemen met een van de leidinggevenden. Wie dit zijn, is te vinden in de gemeentegids. Een mail sturen kan ook naar onderstaand mailadres. Een van de leiding neemt dan contact op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie

Agenda  

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.