Meer weten over de Bijbel?

Wendt u naar Mij toe, wordt behouden, alle gij einden der aarde; want Ik ben God en niemand meer.

Jesaja 45 vers 22

 

Gesprek

Misschien hebt u altijd al ‘die ene vraag’ over de Bijbel willen stellen. Of hebt u allerlei vragen over Wie God is? We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. Wilt u hier met iemand over praten, laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bijbel bestellen

Ongetwijfeld hebt u weleens van de Bijbel gehoord. Misschien hebt u, bijvoorbeeld vroeger op school, er weleens uit gelezen. Maar dat was jaren geleden, en nu heeft u niet eens een Bijbel meer. Toch is de Bijbel het Woord van God en het waard om ook door u gelezen te worden. Wilt u graag een (gratis) Bijbel bestellen? Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bijbelcursus

bijbelgevenWilt u zich graag verdiepen in de Bijbelse boodschap? Schriftelijk en online? Vraag een (gratis) cursus aan! Of wilt u liever deelnemen aan een kleinschalige mondelinge cursus?

Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.