Kinderkoor De Kleine Lofstem

En God schiep den mens naar Zijn beeld; naar het beeld Gods schiep Hij hem;

Genesis 1 vers 27

 

Wij zijn een koor voor kinderen van 7 - 14 jaar. In principe zijn alle kinderen uit groep 3 van het basisonderwijs tot en met klas 2 van het voortgezet onderwijs welkom.

Ons repertoire bestaat uit Psalmen en geestelijke liederen. Op ons koor zitten gemiddeld zo’n 100 kinderen uit de regio. Alle jongens en meisjes die graag zingen, zijn welkom. Elke week repeteren we op woensdagavond.

Kinderen die met elkaar Psalmen en Bijbels verantwoorde liederen leren zingen, is de meerwaarde van ons koor. Zo mag onze naam “De Kleine Lofstem” inhoud krijgen door tijdens elke repetitie en uitvoering Gods Woord centraal te stellen.

Onder leiding van onze dirigent studeren we ons repertoire in. Een goede sfeer en motivatie vinden we belangrijk. Hierbij gaan ontspanning en gezonde inspanning samen op. We vinden het belangrijk dat de kinderen ook weten van de inhoud van de liederen. Hiervoor draagt het bestuur zorg.

Ons bestuur stelt in samenspraak met onze dirigent een gevarieerd repertoire samen. De kerkenraad houdt toezicht op ons repertoire. We hebben een goede verdeling van Psalmen en liederen.

Naast het repeteren is er voldoende gelegenheid voor gezelligheid. We trekken als kinderen veel met elkaar op. Hierdoor ontstaan hechte vriendschappen.

Gemiddeld hebben we zo’n vier uitvoeringen per jaar. Zie voor data en locatie onze agenda.

Hoogtepunt is wel de jaarlijkse Kerstzangavond in de Bethelkerk te Geldermalsen. Hieraan werken alle koren van onze gemeente mee.

Graag nodigen we kinderen uit om met ons koor mee te zingen. Je bent hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u, kun jij contact opnemen met een van de bestuursleden. Wie dit zijn, is te vinden in de gemeentegids. Een mail sturen kan ook naar onderstaand mailadres. De secretaresse neemt dan contact op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie

Agenda      CD's bestellen

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.