Mannenkoor Rehoboth

Die in Hem gelooft, zal niet beschaamd worden.

1 Petrus 2 vers 6b

 

RehobothWij zijn een regionaal mannenkoor dat Psalmen en geestelijke liederen zingt. Op ons koor zitten zo’n 90 actieve leden uit de wijde omtrek. Onze leden zijn van uitlopende leeftijden, van jong tot oud. Iedereen die graag zingt is welkom vanaf 16 jaar. Elke week repeteren we op dinsdagavond.

De mogelijkheid om samen met elkaar te zingen komt uit in onze naam “Rehoboth”, de Heere heeft ruimte gemaakt. Psalmen en Bijbels verantwoorde liederen met elkaar zingen is de meerwaarde van ons koor. Tijdens elke repetitie en uitvoering mag zo Gods Woord centraal staan.

Onder leiding van onze dirigent studeren we al jaren ons repertoire in. Een goede sfeer en motivatie vinden we belangrijk. Hierbij gaan ontspanning en inspanning samen op.

In samenspraak met onze dirigent stellen we een gevarieerd repertoire samen. De kerkenraad houdt toezicht op ons repertoire. We hebben een gelijke verdeling van Psalmen en liederen.

Naast het repeteren is er voldoende gelegenheid voor onderling contact. Ieder seizoen sluiten we met elkaar af met een gezellige activiteit.

Gemiddeld hebben we zo’n vijf uitvoeringen per jaar. Zie voor data en locaties onze agenda. Hoogtepunt is wel de jaarlijkse Kerstzangavond in de Bethelkerk te Geldermalsen. Hieraan werken alle koren van onze gemeente mee.

Graag nodigen we zangers uit om met ons koor mee te zingen. U bent hartelijk welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden. Wie dit zijn, is te vinden in de gemeentegids. Een mail sturen kan ook naar onderstaand mailadres. De secretaris neemt dan contact op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie

Agenda      CD's bestellen

Kerktijden

Kerkgebouw Bethelkerk

Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Laan van Leeuwenstein 10

4191 NB Geldermalsen

0345 582409

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.